BALNEOTHERAPIE

  1. Home
  2. BALNEOTHERAPIE

“Van een balneotherapie wordt u weer goed geluimd”

INFORMATIE

L

Het ontbijt (met thee, koffie en soft) is optioneel (17,50€/persoon)*.

In de suite staat een minibar ter beschikking.

Aankomst:
– in het weekend vanaf 16.00 uur en vertrek tot 11.00 uur (vrijdag tot zaterdag)
– in de week vanaf 18h00 en vertrek tot 11.00 uur (zondag tot donderdag)

Rust en discretie gewaarborgd 

 

  • Wij verzorgen geen maaltijden.

Jacuzzi en balneotherapie, uw remedie tegen stress

Balneotherapie: in de huurprijs van de kamer is de toegang inbegrepen tot onze volledige infrastructuur, inclusief een binnenjacuzzi. Tijdens de balneotherapie zorgt u voor uzelf, ontspannen uw spieren en uw lichaam dankzij de weldadige werking van het water. In dit bubbelbad kunt u ook de chromotherapie uittesten. Kleuren hebben een gunstige werking op de gezondheid en kunnen uw welzijn en uw moraal verbeten en uw stress verminderen dankzij een spel van licht.
Balneotherapie, chromotherapie en jacuzzi: u kunt gebruik maken van een buitenjacuzzi bij warm weer en van een binnenjacuzzi. Geniet van de weldaden van de balneotherapie met onderwatermassage. Deze jacuzzi is voorzien van kleurspots: de chromotherapie zal uw stresspeil helpen te verlagen.
Dit bubbelbad is voorzien van jets, van hydrojets, van een systeem voor onderwatermassage en van een systeem van spots met wisselende kleuren. U kunt bij mooi weer gebruik maken van een buitenjacuzzi. Op het terras, in de schaduw van een reuzengrote boom, is het heerlijk relaxen in het warme water van de jacuzzi. Deze jacuzzi, die alleen bij mooi weer toegankelijk is, laat u meegenieten van een romantische sfeer in volle natuur. Kom u ontspannen in een jacuzzi op een boogscheut van Nijvel.

Tijdens de week kunt u deze balneotherapieruimte in Nijvel privé boeken voor de duur van twee uur.

Reserveer nu meteen uw balneotherapiemoment.

Menu